Resa 2008 – Hallandsåsen

Lördag 20/9 – Söndag 21/9
Deltagare: Åsa, Camilla, Lena S, Lena W, Agge, Susanne, Jessica och Lotta

Den härliga dagen på Ängelholms GK inleddes, efter en stund på driving rangen, med en smaklig måltid i restaurangen. Lotta lade ribban direkt genom att berätta den fantastiskt roliga historien om de som gifte sig och inte hittade ringen..hmmm….ja ni vet. Den följdes något senare på kvällen upp med en historia om en likasinnad man som fick lära sig alfabetet. Det där med A hängde vi med på men vi undrar fortfarande hur han fick lära sig B, C, D osv. Aj, aj, aj….

Av någon anledning kommer denna resans golfresultat aldrig att finnas på denna sajt. Scorekorten brann tyvärr upp och våra kära brandmän dök inte upp i tid för att hinna släcka elden, men vi kommer i alla fall ihåg att Lena Svensson vann och laget med Åsa, Lena S, Camilla och Lotta tog tävlingens lagpris. Det kan väl räcka att lägga på minnet. Vad spelar väl några poäng hit eller dit för roll? Grattis till det. Fantastiskt fina priser hade Lena W ordnat.

Till stugan kom vi och det blev sedvanligt mys med bastu, plyschkläder (i alla fall för några) en fantastisk ostbricka, ostbågar, smågodis, vin, jäeger osv. Många goda skratt och lite ordning och reda. Vi bestämde bl a att Jessica, Agge och Lena W bestämmer vilka kläder vi ska köpa in till nästa säsong. Rött var vi nog ganska överens om. Vi bestämde också att vi tar ett uppstartsmöte hos Lotta den 6/3.

Åsså har vi en världspremiär i Bagladies historia. Filmklipp på sajten.  I högerspalten hittar du två klipp från vår resa.

/Susanne

Lämna en kommentar