Resa 2006 – Hallandsåsen

Lördag 16/9 – Söndag 17/9
Deltagare: Susanne, Camilla, Lena S, Lotta, Åsa och Lena W

Tävling: Tourtävling på Bjäre Golfklubb – slagtävling

Lördagen den 14 september samlades sex pigga och glada Bagladies för att spela Tourtävling och övernatta i en stuga på Hallandsåsen. Äntligen skulle det bli av – men kan man spela golf när det blåser 15-20 sekundmeter? Vi kom snabbt överens om att – klart att man kan! Det är bara att hålla bollen lågt som någon så klokt sa.

Första bollen; Lotta, Susanne och Lena Wehlin
Andra bollen; Lena S, Camilla och Åsa

Vi kämpade tappert i motvind och klarade oss galant ifrån utlovat regn-väder. Det blev dramatik i andrabollen där Susanne och Lena W, två Bag-ladies som både är kända för sitt något starka tävlingsengagemang, spelade tillsammans. De låg länge lika men sedan avgjordes det och Lena W vann för dagen på 69 slag. Traditionsenligt bjöds det på bagljumma öl och en stadig Jäger (läs meducin )för att avrunda golfspelet. I glansen av Jill Johnsson och hennes band åtnjöts en lunch med tillika öl och Jäger på golfklubben. Utom för Susanne som va chaufför och surade lite för det

Nu var det dags att bege sig till Wehlins residens på Hallandsåsen. Vi stannade till vid handelsboden i Hjärnarp och fyllde på förråden med ostbågar, blanne och andra förnödenheter. Väl framme vid stugan tackade vi oss själva för att vi förberett middagen….för efter fler öl, Jäger och till-hörande bastubad var middagslagningsinspirationen något bortblåst.

Som vanligt hade vi väldans trevligt och åtnjöt en trevlig eftermiddag.

På kvällskvisten vankades det lasagne i olika former – och till dessa goa drycker. Efter middagen visade det sig för någon av oss att det varit en lång och arbetsam dag – skulle bara vila sig en stund och somnade gott bort ifrån oss andra som skrattade, tjoade och lyssnade på 80-tals godingar säkert en halvtimme ytterligare : )

Vi var alla överens om att det varit en trevlig helg med inslag av golf.

/Lena Wehlin

Resultat från golftävlingen:
Lena W – 69 p
Susanne – 79 p
Camilla – 82 p
Åsa – 84 p
Lena S – 84 p
Lotta – 88 p

Resan i bilder

Attans va det blåste när denna bollen skulle slå ut på första hål!

Hmmm….vad gjorde Åsa här, någon som kommer ihåg? Det är i alla fall efter avslutad rond och efter några (typ sju) jaeger!

En öl till – ja tack, men det ska inte va mycke!

Ser ni henne – ja, alltså inte Lotta utan Jill Johnson – vi lovar – det är hon och Lotta såklart!

En liten mysstund i stugan innan vi klev in i bastun. Lite suddig bild, kanske har sin förklaring i att fotografen nu också fått lite öl och jaeger innanför den rosa matchtröjan.

Ja, eller hur Lena. Det va himla soligt där i uterummet!

Susanne uppskattade tidigt de sköna sängarna i stugan!

Innan hemfärd fick vi lite frisk sjöbris vid en brygga på Västersjön

Lena Svensson – glöm inte att kolla om det va detta huset du bodde i en sommar som liten.

Lena har bestämt sig. JA – jag ska min själ ut på bryggan idag!

Startsidan >>

Lämna en kommentar